keskiviikko 2. joulukuuta 2009

4. osa: Delila



Zoé Bonnay uhkui energiaa. Ahkeran työpäivän jälkeen hän aikoi mennä keskustaan tutustumaan muihin riverviewiläisiin. Zoé ei vielä tuntenut juuri ketään muuta kuin Shallowin perheen ja erään Nadine Ivanovin, joka asui kivenheiton päässä. Nadine oli venäläinen kotirouva, johon Zoé oli tutustunut aiemmin samana aamuna postia hakiessaan.






"Ulkomaanmatkailu on viime aikoina yleistynyt Simlandiassa kovasti. Sunset ´View Airlines lentää tällä hetkellä edullisia reittilentoja Egyptin Al Simharaan, Ranskan Champs les Simsiin ja Kiinan Shang Simlaan. Lippujen hinnat vaihtelevat noin tuhannesta simoleonista pariin tuhanteen. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Riverview Traveling Officeen - soita numeroon 0xx45787CA. Maailma ei odota!"

Zoé silmäili Riverview Timesin mainosta varauksella mutta kiinnostuneena. Tottahan hän tahtoi nähdä maailmaa! Al Simhara ja Shang Simla kuulostivat oikein mainioilta lomakohteilta, mutta Ranskasta hän tahtoi pysyä kaukana mieluiten koko lopun ikäänsä. Zoé päätti lähteä matkaan, kunhan taloustilanne hieman paranisi. Tiedä häntä, saattaisihan hän löytää itselleen matkaseuraakin!

~**~


Zoé tapasi keskustassa silmää miellyttävän herra Bagleyn, jonka etunimi jäi tenhoavien kasvojen peittoon ja unohtui saman tien. Ei Zoé välttämättä aivan umpilesbo ollut; ehkä hänen sydämessään oli tilaa tasapuolisesti molemmille sukupuolille. Marie Charbonneau oli ollut Zoén ensimmäinen rakkaus, eikä sen perusteella voinut olla aivan varma. Herra Bagleyn kasvoista häkeltyneenä Zoé jatkoi matkaansa. Hän aikoi tehdä todellisen pr-kierroksen, eikä nyt ollut aikaa jäädä pitemmille juttusille.



Eräällä melkoisen kauniilla naisella oli kova kiire jonnekin, eikä Zoé tohtinut pysäyttää häntä. Naisella oli sitä paitsi vaalean punaruskeat hiukset, eikä Zoé ollut koskaan tuntenut vetoa sellaisiin. Tummat hiukset saivat hänet innostumaan - se oli Zoélle merkittävin kriteeri ihastusten suhteen.










Zoé päätyi kahvikupposelle keskustan pieneen ravintolaan. Dive-nimisen paikan eteen oli kerääntynyt joukko simejä, joita Zoé tarkkaili ikkunasta.



























Siinä olivat Otto Silakka, Tuuli Mulle, Heljä Myllylä ja Delila Kurikka.































Zoén huomio kiinnittyi Delila Kurikkaan. Naisella oli pehmeät ja ystävälliset kasvonpiirteet, ja vaikkei hän ollutkaan varsinaisesti kaunis, hän näytti Zoén mielestä mahdottoman suloiselta. Zoé ryntäsi ulos kuppilasta jättäen juomansa kesken - Delilaan oli tutustuttava!









~**~




Naiset jutustelivat kahvilan takapihalla hyvän aikaa, ja Zoé tunsi olevansa todella ihastunut. Marien jälkeen Delila oli hänen ensimmäinen ihastuksensa.. Zoé punastui katsoessaan edessään seisovan Delilan silmiin, joissa oli iloisen leikkisää pilkettä.





















Kaunis päivä oli jo vaihtunut lempeäksi iltaruskoksi, kun Zoé päätti kertoa Delilalle tunteistaan. He olivat tunteneet vasta yhden päivän, mutta Zoé tahtoi tehdä Delilalle selväksi, että tahtoi tältä enemmänkin kuin ystävyyttä. Hän ei todellakaan toivonut masentavia väärinkäsityksiä.



















Delila ymmärsi heti, mitä Zoé ajoi takaa. Hän ei tahtonut seurustella saman tien vaan tutustua Zoéen ensin paremmin. Delila kuitenkin myönsi, että hänenkin kohdallaan ilmassa oli jonkinmoista säpinää. Niinpä naiset lupasivat tavata myöhemmin uudelleen ja tutustua toisiinsa kunnolla.









1 kommentti:

  1. Hiihii, Zoé ihastui ^-^ Delia on oikein nätti, mutta miten Zoé on ajatellut saada lapsia?

    Amaril

    VastaaPoista